Våre åpningstider er mandag til fredag 09.30-15.30  torsdager til 18.00    Lørdag 11.00-15.00

Få bukett med ukens blomster!

En av de som kommenterer "ja" på dette innlegget senest iløpet av fredag 30. oktober får en bukett med ukens blomster som må hentes på Cafeflora. Bildet avviker - blomstene vil være ukens!

#blomster #blomstergave #ukensblomster #cafefloraleka #gratisblomster #blomsterdekoratør

 

Jobbe på Cafeflora?

Hei! Vi søker etter lærling på nytt, i tillegg søker vi etter noen som fast lørdagshjelp ut året med mulighet for mer, samt forlengelse. Ta kontakt, og spre gjerne ordet :) God helg!

 

Lærling: Vi er organisert gjennom BLOK som bistår med opplæringen. Vi er behjelpelige med leilighet ved behov for det, og annet praktisk. Alle kan søke som lærling, har du ikke videregående eller de riktige fagene tar det tre til fire år alt etter erfaring. Det vil være arbeid med blomster, men også vår kafe. Vi har eget begravelsesbyrå, slik at det periodevis er mye blomsterarbeid.

Lærdagshjelp: Vi trenger det ut året, og til ferier/sesonger i 2021. I tillegg kan det være aktuelt med arbeid noen dager i uka fram mot jul, særlig i desember. Lønn 175/t+tillegg. Arbeid både med blomster, kafe og med kasse.

 

Sara Bernard

#sarabernard #utenmel #utenmelk #kaketirsdag #kakekos #økologisk #vegansk #cafeflora #lekablomster Ekstra smakfull kake uten mel og melk. Kaken har tre deilige lag, bunn med nøtter og dadler, karamell i midten og sjokolade på toppen med et hint av salt! Denne får du i dag, og så langt vi har :)

Restevarer til gode priser den neste uken

Tilbud på utvalgte varer, noen blomsterløk og -15% på matvarer ut neste uke. Vi rydder plass til julevarer som skal fylle butikken fra mandag 2. november av :)

#tilbud #iblaursen #edelweiss #cafeflora #lekablomster #interiørhandel #interiør

 

Julen er ankommet i nettbutikken

#julen2020 #julepynt #julevarer #julenettbutikk #cafeflora #jentenepaatunet #iblaursen #interiør #julegaver #gavebutikk #esterogerik #proviant #blomster #mjukr

www.cafeflora.no/nettbutikk

Julebutikken åpner mandag 2. november i våre lokaler på Leka. Allerede nå kan du se mye av det som kommer, og fra 15. oktober kan du også bestille!

Det kommer også flere varer enn det som nå ligger i nettbutikken. Disse vil komme nærmere 1. november. Vi vil i julebutikken presentere over 300 nye varer i forbindelse med julen 2020

JULEN ER KOMMET I CAFEFLORA!

 

© 2020 Cafèflora Høgholm ENK           Orgnr 921 624 972 MVA Foretaksregistret

Leknessjøveien 154, 7994 Leka. Ring 74 69 99 92 for Cafèflora og varelevering. Send epost til post@cafeflora.no for blomster eller butikk. Ring 74 39 91 23 for Leka begravelsesbyrå (telefontid hele døgnet) epost post@lekabegravelsesbyrå.no

Vi har eget begravelsesbyrå, se www.lekabegravelsesbyrå.no